Bedrijfsinstallatie nieuwbouw en onderhoud

Wij verzorgen alle elektrotechnische werkzaamheden binnen uw bedrijf.


Wat maakt ons uniek:

— Keuringen, NEN1010 en scope SCIOS voor verzekeringen
— Verduurzamen
— Verbouwingen
— Nieuwbouw
— Noodverlichting
— Uitbreidingen
— Data netwerken

Wij doen dit voor agrariërs, winkels, kantoren, industrie enz.


Bedrijfsinstallatie nieuwbouw en onderhoud


Voor ondernemingen is het cruciaal dat de elektrische installatie geheel op orde is. Gaat uw bedrijf een nieuwe locatie betrekken? Wilstra Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring bij bedrijfsmatige installatie zowel nieuwbouw en voor onderhoud. De elektrische installatie dient dan ook met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd te worden. Bij bedrijfsinstallaties nieuwbouw en onderhoud gaat het om de veiligheid voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten.

Bij de nieuwbouw van bedrijfsinstallaties in uw bedrijfsruimte is het belangrijk dat dit goed en veilig gedaan word. Wilstra Elektrotechniek is een firma met jarenlange ervaring. Wij zijn een lokaal elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Nieuwe-Tonge. Ons werkgebied is een straal van 50 km rondom Nieuwe-Tonge.

Wij zijn er voor deskundig advies en voor een perfecte uitvoering van de installatie. Denk aan buiten- en binnenverlichting, schakelsystemen, stopcontacten, groepenkasten monteren of vervangen, extra groepen. We komen graag bij u langs om de situatie specifiek te bespreken en komen vervolgens met een passend voorstel.

Bedrijfsinstallatie nieuwbouw of onderhoud in Middelharnis, Goeree Overflakkee

Voor zowel nieuwbouw als onderhoud van uw bedrijfsmatige installaties kunt u Wilstra Elektrotechniek benaderen. Wij zijn flexibel, betrouwbaar, no-nonsense en hebben een brede ervaring en diverse referenties. Bij Wilstra Elektrotechniek kunt u binnen redelijke planning terecht. Wij zijn erkend en denken graag met u mee.

Wij adviseren u graag. Vraag een offerte aan.

Prijsopgave nodig?
Stel uw vraag!
Verstuur via Whatsapp!