Elektrische installaties nieuwbouw

Elektrische installaties nieuwbouw woningen


Wij verzorgen de gehele elektrotechnische installatie in uw nieuwbouw woning.

Wij werken voor: landelijke en regionale aannemers, en soms voor particulieren.
We werken met alle bouwsystemen: prefab beton, houtskelet, traditionele bouw, staalbouw en gietbouw.

We gaan voor het allerbeste eindresultaat.

Naast het standaard elektra voorzieningen, kunnen we het volgende voor u uit handen nemen:
— alarm installaties
— camera bewaking
— zonnepanelen
— TV installatie
— Internet/data netwerken


Elektricien bij nieuwbouwwoningen en projecten


Bij elke particuliere nieuwbouwwoning en in projectmatig verband is een elektrische installatie aan de orde. Voor gebouwgebonden elektrische installaties kunt u een beroep doen op de professionele werkzaamheden van Wilstra Elektrotechniek. De gehele elektrische installatie in de woning word volgens het schema van de aannemer en in samenspraak met de verantwoordelijke partij gerealiseerd. Het belangrijk dat dit goed en veilig gedaan word. Wilstra Elektrotechniek is een firma met jarenlange ervaring. Wij zijn een lokaal elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Nieuwe-Tonge. Ons werkgebied is een straal van 50 km rondom Nieuwe-Tonge.

Wilstra Elektrotechniek zal de elektrische installaties bij nieuwbouw volgens de geldende wettelijke normen realiseren. Ons bedrijf kent een no-nonsense benadering en werkt volgens een strikte planning en zorgt daarbij voor flexibele communicatie.

In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse bedrijven actief in villabouw de technische realisaties verzorgd. En dat doen we nog steeds. Wij nemen hierbij alle nodige elektrische installaties voor onze rekening.

Bij nieuwbouw situaties gaan wij vooraf in gesprek met de aannemer. Meestal zijn zij het directe aanspreekpunt tussen u als opdrachtgever en aannemer. Wij streven ten allen tijde naar een snelle en complete service die voor een perfect eindresultaat zorgt. Klanten kenmerken ons bedrijf als flexibel, resultaatgericht, geen poespas, eerlijk en betrouwbaar.

Wilstra Elektrotechniek kan uw meterkast uitbreiden conform de gestelde eisen. Hoeveel extra groepen benodigd zijn is afhankelijk van uw situatie. Daarom is het belangrijk om een offerte aan te vragen. Zo weet u wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Elektrische installatie nieuwbouw woning Middelharnis, Goeree Overflakkee

Elektriciteit in uw nieuwbouw laten verzorgen door een erkende installateur? WIlstra Elektrotechniek is uw partner en denkt graag met u mee. Voor vragen of het maken van een vrijblijvend adviesgesprek kunt u ons altijd benaderen.

Wij adviseren u graag. Vraag een offerte aan.

Prijsopgave nodig?
Stel uw vraag!
Verstuur via Whatsapp!