Vervangen en uitbreiden meterkast

Vervangen of uitbreiding meterkast, groepenkast, stoppenkast


Uw groepenkast, het kloppend hart van uw installatie!

— Zorg dat deze up to date is!

Wij:
— Controleren
— Vervangen
— Breiden uit
— Vernieuwen

Neem contact op voor het juiste advies! Onze werkzaamheden zijn geheel volgens de normen als Erkend installateur. Met garantie !


Vervangen en uitbreiden meterkast, groepenkast, stoppenkast


Bij de uitbreiding van uw meterkast is het belangrijk dat dit goed en veilig gedaan word. Wilstra Elektrotechniek is een firma met jarenlange ervaring. Wij zijn een lokaal elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Nieuwe-Tonge. Ons werkgebied is een straal van 50 km rondom Nieuwe-Tonge. Uitbreiding van de groepenpast is niet moeilijk maar moet wel correct gedaan worden. Wij zijn erkend installateur met zegelrecht. Laat u niet overhalen door goedkope aanbiedingen die later duurkoop blijken te zijn. Wilstra Elektrotechniek is u graag van dienst bij uitbreiding van de meterkast, groepenkast of zo u wilt 'stoppenkast'. Bij het vernieuwen van uw keuken is de kookvoorziening vaak anders, wellicht denkt u erover om zonnepanelen te installeren. Dan heeft u vrijwel altijd extra groepen nodig. Ook voor sportscholen, kerken, bedrijfsruimten, kantines etc zijn wij het adres voor vernieuwen of uitbreiden van elektravoorzieningen. Bekijk meer informatie over bedrijfstechische installaties.

Wilstra Elektrotechniek kan uw meterkast uitbreiden conform de gestelde eisen. Hoeveel extra groepen benodigd zijn is afhankelijk van uw situatie. Daarom is het belangrijk om een offerte aan te vragen. Zo weet u wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Verouderde groepenkast vervangen Middelharnis, Goeree Overflakkee

Bij een sterk verouderde groepenkast zijn nog de ouderwetse 'zekeringen' zichtbaar. Vaak is ook geen aardlekschakelaar aanwezig in de meterkast. Het springen van de stoppen is vaak het gevolg van een verouderde meterkast. Uw verouderde stoppenkast vervangen naar de eisen van de huidige tijd.

Bij Wilstra Elektrotechniek kunt u terecht om uw verouderde groepenkast te laten vervangen. Wij denken graag met u mee.

Wij adviseren u graag. Vraag een offerte aan.

Prijsopgave nodig?
Stel uw vraag!
Verstuur via Whatsapp!