Zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen en installeren door een erkende installateur?


Wat maakt ons uniek:

Pragmatische aanpak
— Wij geven altijd een goed advies
— Het maken van een passende offerte
Enthousiast en doeltreffend tijdens de uitvoering
— We gaan voor 100% tevreden bij oplevering
— Ruime kennis en ervaring
Korte lijnen
No-nonsens
Erkend installateur met zegelrecht


Zonnepanelen laten plaatsen?


Zonnepanelen laten plaatsen is erg aantrekkelijk. Zeker met de voortdurend stijgende tarieven is de terugverdientijd steeds korter. Zonnepanelen waarmee u het verbruik kunt dekken en een uitgekiende installatie nodig? WIlstra Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring en diverse referentieprojecten. Wilstra Elektrotechniek is een firma met jarenlange ervaring. Wij zijn een lokaal elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Nieuwe-Tonge. Ons werkgebied is een straal van 50 km rondom Nieuwe-Tonge.

Goed advies en een betrouwbare installateur nodig? Wij komen graag bij u langs om de situatie en uw wensen te bespreken. Zo kunnen we de ligging van de panelen bespreken, de verschillende uitvoeringen die er zijn en komt u te weten wat onze werkwijze is.

In vrijwel alle situaties is aan uitbreiding in de meterkast noodzakelijk. Zeker als er voor een groter aantal zonnepanelen gekozen word, is een 3-fase aansluiting het meest voorkomend. De omvormer moet ook correct kunnen communiceren met de meterkast. Wilstra Elektrotechniek kan het leveren en monteren van zonnepanelen alsook de uitbreiding in de meterkast voor u verzorgen. Zo heeft u een vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Wilstra Elektrotechniek kan uw zonnepanelen bij u thuis of uw bedrijfspand installeren conform de gestelde eisen. Hoeveel tijd er benodigd is en hoeveel het gaat kosten is sterk afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Daarom is het belangrijk om een offerte aan te vragen. Zo krijgt u inzicht in de mogelijkheden en kosten.

Zonnepanelen nodig in Middelharnis, Goeree Overflakkee

Uw eigen zonnepanelen thuis laten installeren? Wilstra Elektrotechniek is hiervoor het aangewezen adres. Wij zijn erkend en kunnen alle werkzaamheden voor u verzorgen.

Wij adviseren u graag. Vraag een offerte aan.

Prijsopgave nodig?
Stel uw vraag!
Verstuur via Whatsapp!